Всички марки
MedTextile
Швейцария

Високо качество, стилен дизайн, атрактивни опаковки и разумна цена - основните предимства на продуктите на ТМ MedTextile.

Фабрика Technomedica Llc. е член на швейцарската търговско-промишлена корпорация MedPack Swiss Group, затова се отделя специално внимание на качеството на произведената продукция.

Специализация на фабрика - е производството на медицински изделия за подпомагане на органите и крайниците на тялото, възстановяване на тяхното правилно функциониране и да се намали периода на рехабилитация, както и чувство на комфорт при активен начин на живот и спортуване. Фабриката предлага на своите клиенти ортопедични яки, бандажи и корсети за кръста, коректори на стойката, следоперативни бандажи, коремни бандажи, бандажи при хернии, бандажи за долни и горни крайници, бандаж за бременни, еластични бандажи и много други продукти.

Иновативно оборудоване, съвременни материали и модерни технологии дават възможност да се гарантира високо качество на цялата продуктова гама. Внимателен подход към организацията на производствените процеси и строг контрол на качеството на три етапа позволява да се конкурира с водещите световни лидери в тази индустрия. 

В компанията е внедрена «Система за управление на качеството» в съответствие с с протокол на международния стандарт ISO 9001:2008, което се потвърждава от съответния международен сертификат TUV Rheinland.

Също така успешно внедрено сертифициране ISO 13485:2012+AC:2012 «Системата за управление на качеството на медицинските устройства» и сертификация за съответствие с европейските стандарти - Conformite Europeenne (СЄ).

Качеството на продуктите е потвърдено със съответните международни сертификати.